Husum Vænge

Husum Vænge er et botilbud for voksne borgere med autisme. Der er plads til 19 beboere i tilbuddet, og de fleste er mellem 20 og 40 år.

På Husum Vænge har vi fokus på borgernes selvstændighed og mestring af eget liv. Vi arbejder med at give borgerne muligheder for selv at tage så meget styring som muligt og dermed opleve en høj grad af medindflydelse på sit eget liv. Vi har fokus på at hjælpe borgerne med at udvikle hensigtsmæssige strategier, som de aktivt kan anvende gennem livet.

Målet er, at du som borger kan udvikle og vedligeholde dine kompetencer, så du bliver så selvstændig, at du forhåbentlig på sigt kan bo i en mere selvstændig bolig med eller uden støtte. Det finder sted i tæt samarbejde mellem dig og personalet, og vi arbejder med forskellige metoder, der kan udvikle dine kompetencer. Det kan fx være i forhold til praktiske opgaver, det sociale liv, økonomi mv.  

På Husum Vænge har vi forventninger til borgerne. Vi forventer fx, at du som borger deltager aktivt i samarbejdet med personalet, og at du selv tager ansvar for udviklingen i dit liv. Vi tror på, at det kan være med til at fastholde kompetencer hos borgerne, inspirere til videre udvikling og understøtte et liv med et højt niveau af selvstændighed og medbestemmelse. 

Lejlighederne

I Husum Vænge får man sin egen lejebolig. Der er i alt 19 lejligheder i botilbuddet fordelt på fire opgange, og man får sin egen lejekontrakt med KAB. Lejlighederne er alle to-værelses  lejligheder med eget bad og køkken. Der er også et stort vaskeri i boligkomplekset og adgang til et mindre vaskemiljø gennem botilbuddet.

Du må gerne have en enkelt hund eller en kat. Der er dog visse racer, som du ikke må have boende - dette har KAB bestemt. Fra din lejlighed er der adgang til et fælles område. Her har du mulighed for at deltage i fællesspisning to gange om ugen. Der er også et motionsrum og en stue med diverse spil.

Lokalområdet

Vi bor i et roligt, grønt område, tæt på Frederikssundsvej og Husum St. med god adgang til tog og busser. Der er gode indkøbsmuligheder tæt på samt byliv i Husum og Brønshøj med caféer og diverse butikker. Utterslev Mose og Vestvolden ligger desuden i gåafstand, så der er rig mulighed for gode gåture. 

Pårørendesamarbejde

På botilbuddet Husum Vænge vægter vi samarbejdet med de pårørende højt. De pårørende har både vigtig viden om borgeren og borgerens liv, som kan være vigtig for os at kende til i samarbejdet med borgeren om udvikling. De fleste pårørende vil også gerne fortsætte med at hjælpe deres kære og være en del af deres liv. Vi ser derfor de pårørende som en vigtig ressource, som vi inviterer ind til åben dialog, inddragelse og kontinuerlig kontakt.

Kontakt

ASPECT Husum Vænge

ASPECT Husum Vænge

Husum Vænge 7

2700 Brønshøj

Mai Due-Aundal

Mai Due-Aundal

Faglig leder

Lotte Daugaard

Lotte Daugaard

Botilbudsleder