Nyheder

Her kan du se alle nyheder

Søg

To use the filters you must press the space key to open, navigate with arrow keys and press enter key to select.
Vælg dato fra-til
Fandt 21 resultat(er). Viser i øjeblikket 1 - 15
nyhed

Vil du have indflydelse?

Handicaprådet, Centerrådet og Borgercenter Handicap inviterer til en fælles temaworkshop for pårørende den 14. december 2022. Formålet er at skabe bedre rammer for at inddrage pårørende i udviklingen af indsatser og tilbud – og for samarbejdet.
nyhed

Nominér din vinder til handicapprisen!

Kender du en ildsjæl, der gør en usædvanlig stor indsats for mennesker med handicap i København, og derfor fortjener handicapprisen 2022? Så kan du nominere vedkommende til at vinde handicapprisen.
nyhed

Marken er mejet og høet er høstet

Kom indenfor til høstfest på Amager. Mens mange nok er begyndt at savne sommerens varme, lange dage, byder man på botilbuddene Albatros, Løvstikkevej og Nordlys, efteråret velkommen med et høstgilde.
nyhed

”Jeg har fået styr på mit liv igen.”

Et seks måneders forløb i Borgercenter Handicap, har hjulpet Morten Christensen med at tage kontrol over sit liv igen efter en længere sygemelding. Morten har både fået et bedre helbred, mere overskud og har igen fået tilknytning til arbejdsmarkedet.
nyhed

Til fest med Keld og Hilda

Beboerne gav den gas, da selveste toppen af poppen Keld og Hilda gav sommerkoncert på botilbuddet Grøndalsvænge. Beboerne har stor kærlighed til netop Keld og Hilda, der gav en uforglemmelig sommerkoncert.
nyhed

Grib jernhesten og deltag i Mangfoldighedsløbet d. 2. juli 2022

Lørdag d. 2. juli 2022 kl. 11.00 får du chancen for at cykle med i Mangfoldighedsløbet på den bilfri enkeltstartrute gennem København i forbindelse med årets Tour de France-start. Løbet er arrangeret af Hverdagsaktivisterne, og alle kan deltage.
nyhed

Ingen så hvor de satte krydset

Nu kan mennesker med blindhed i Danmark stemme hemmeligt og gå alene i boksen for første gang. Ved gårsdagens valg satte Tina Thøgersen selv sit kryds med hjælp fra en overlægsplade, hun via sit arbejde på IBOS, selv har været med til at producere.
nyhed

Alene i stemmeboksen for første gang

Ved den kommende afstemning om EU-forsvarsforbeholdet får blinde vælgere for første gang mulighed for at kunne gå i stemmeboksen alene og stemme helt anonymt.
nyhed

Første job som 60-årig

Jan Jensen har i mange år hjulpet med at holde området omkring ejendommen, hvor han bor, pænt og ryddeligt. Nu får han løn for det, og har med støtte fra hjemmevejleder Line Skærlund fået en ansættelseskontrakt gennem KLAPJob
nyhed

Kom til åben forældrecafé

Er du forælder til et barn eller en ung med autisme eller andre former for handicap, har du nu mulighed for at møde andre forældre i samme situation på cafémøder, der afholdes den første torsdag hver måned.
nyhed

Brobyggere til job

Ditte og Sofie hjælper københavnere på førtidspension eller i fleksjob med at komme ind på det ordinære arbejdsmarked. Det har de succes med, og det skyldes ikke mindst, at indsatsen er individuel, relationsbåret og håndholdt.