Nyheder

Her kan du se alle nyheder

Søg

To use the filters you must press the space key to open, navigate with arrow keys and press enter key to select.
Fandt 64 resultat(er). Viser i øjeblikket 1 - 15
nyhed

Gladfonden vinder årets Handicappris

Sneen dalene over et frostkoldt Nordvest, men alle Gladfonden kunne lune sig ved at modtage årets Handicappris. Gladfonden er en socialøkonomisk medievirksomhed, der giver en stemme til mennesker, der ofte ikke er repræsenteret i den offentlige debat.
nyhed

Med boldspil og balloner leger Amalie sig ind i fællesrummet

På botilbuddet Mozarts Plads leger Amalie Wellemberg Selch sammen med personalet og lærer sociale kompetencer, som hun bruger i relationen til de andre beboere. Metoden hedder Theraplay og ledes an af Borgercenter Handicaps neuropædagogiske supervisor.
nyhed

Drømmen om en cafe, hvor alle kan være

Der var fuldt hus da beboere, pårørende og medarbejdere fra botilbuddet Rentemestervej var inviteret til fremtidsværkssted. Sammen skulle de drøfte drømme og håb for deres fælles café, der i al for lang tid har været lukket, men nu endelig skal åbne igen.
nyhed

40 more years!

Gæster fra nær og fjern fejrede Anette, da hun modtog Dronningens fortjenstmedalje for hele 40 års tro tjeneste. Gennem regn, blæst og slud har Anette troligt passet sit arbejde. På Pakkeriet forventer de, at Anette fortsætter 40 år endnu.
nyhed

Seksualitet er en rettighed

Marlene Kudsk Linnebjerg, der sidste år vandt Handicapprisen for sit fokus på børn med handicaps ret til en tryg seksualitet og kendskab til grænser, står i spidsen for et tværgående seksualnetværk, der arbejder med voksne borgere med handicap.
nyhed

Find Finn i caféen

Det var en kombination af en selvbetjent kaffemaskine og en vifte af spændende aktiviteter i samarbejde med civilsamfundet, der for alvor sparkede gang i en kultur omkring deltagelse og fællesskab i Café Solsikken.
nyhed

Ferieminder for livet

Solbadning, pool og all-inclusive. Netværkstilbuddet Vækstpunktet tog en tur til Tyrkiet og kom hjem med et fællesskab på tværs af unge og +40 gruppen, som vokser videre på dansk grund. Gode relationer i fritiden holder ensomhed for døren.
nyhed

Nominér din vinder til Handicapprisen

Kender du en ildsjæl, der gør en usædvanlig stor indsats for mennesker med handicap i København, og derfor fortjener handicapprisen 2023? Så indstil din kandidat nu.
nyhed

Kan vi tale om handicap på nye måder?

Handicaprådet i Københavns Kommune har netop afholdt et velbesøgt debatarrangement på Rådhuset, om måden vi italesætter handicap på. Her kom mange forskellige vinkler og perspektiver fra kunstens-, forskningens- og den handicappolitiske verden.