Åben pårørendevejledning

Er du pårørende til et barn, en ung eller en voksen med handicap, som er tilknyttet et af kommunens bo- eller aflastningstilbud, kan du få råd og vejledning fra Borgercenter Handicaps pårørendevejleder.

Det kan være svært og sårbart at være pårørende til mennesker med varige funktionsnedsættelser, og pårørende kan opleve at stå alene med en masse praktiske og følelsesmæssige spørgsmål.

Borgercenter Handicaps pårørendevejleder inviterer til åben pårørendevejledning den første torsdag hver måned fra klokken 15-17.

Her kan du få støtte, vejledning og sparring fra vores erfarne pårørendevejleder, Hanne Skov Henriksen.   

Tilbuddet gælder alle pårørende til et barn, en ung eller en voksen med funktionsnedsættelse, som er tilknyttet et bo-, døgn- eller aflastningstilbud i Københavns Kommune. 

Du behøver ikke at bestille tid  til åben pårørendevejledning- men du kan komme til at vente lidt, hvis der er flere, der henvender sig på samme tid. 

Du er altid velkommen til at ringe til pårørendevejlederen i træffetiden.  

Hvornår kan du møde pårørendevejleder Hanne Skov Henriksen i 2024?

den 3. juli 2024

Den 5. september 2024

Den 3. oktober 2024

Den 7. november 2024

Alle torsdage er det fra klokken 15.00-17.00.

Kontakt pårørendevejlederen i Borgercenter Handicap

Hanne Skov Henriksen

Pårørendevejleder

Træffetid

Du kan ringe mandag, tirsdag og torsdag, hvis du vil aftale en tid til en personlig samtale, eller hvis du har spørgsmål.

 

Personlig samtale efter aftale vil typisk ligge mellem klokken 9-16. Personlige samtaler kan foregå i Borgercenter Handicap, på et botilbud eller over telefonen.