Praktik i Center for Autisme og Specialpædagogik

Ønsker du at blive udfordret og få indblik i den specialpædagogiske verden, så skal du blive studerende hos os. Vi tager i mod praktikanter fra pædagoguddannelsen, der er i enten 2. og 3. praktik.

Vi ved af erfaring, at det for nogle kan det være en stor mundfuld at komme i praktik hos os. Mange bliver positivt overrasket, og ender op med at finde sin spidskompetence. Andre har det anderledes, de finder ud af, at det ikke er her de føler sig hjemme. Og det er jo netop meningen med at komme i praktik: at snuse til noget nyt og anderledes, og på den måde blive en oplevelse rigere.

Som studerende håber vi, at du kommer med nysgerrige øjne, som er rettet på vores praksis, og at vi igennem dialog og refleksion sammen kan udvikle os.

Det er vigtigt for os, at du som studerende har en faglighed, som kan tåle at blive udfordret. Det er et plus, hvis du er robust og kan sige fra. Du vil blive tilknyttet en primær praktikvejleder, derudover vil du indgå i teamet med de andre medarbejdere på afdelingen.

Det er ikke alle afdelinger i CAS som modtager studerende. Det skyldes, at nogle af borgerne kan have svært ved at rumme for mange nye ansigter i dagligdagen og vores vigtigste opgave er at sikre at borgerne ikke udfordres mere end nødvendigt. Heldigvis er der mange som sagtens rummer, og som synes at det er hyggeligt og spændende, når der kommer nye mennesker ind ad døren.

Inden du beslutter dig for, om vi er det rigtige sted for dig, er det vigtigt at du læser om de forskellige tilbud i CAS

Skriv til os, hvis du har spørgsmål om praktik i CAS

Center for Autisme og Specialpædagogik