40 more years!

Gæster fra nær og fjern fejrede Anette, da hun modtog Dronningens fortjenstmedalje for hele 40 års tro tjeneste. Gennem regn, blæst og slud har Anette troligt passet sit arbejde. På Pakkeriet forventer de, at Anette fortsætter 40 år endnu.

Det er ikke hver dag, at Majestæten fejrer en ansat i Socialforvaltningen. Men det er heller ikke alle ansatte, der bidrager i 40 år.

Men det har Anette, der er en skattet, stabil og dygtig medarbejder i Pakkeriet. Og derfor har værkstedsassistent Dorthe søgt om Dronningens fortjenstmedalje og fået den tildelt og indgraveret til overrækkelsen. 

Fotograf
JUNO

”Det var en skøn dag for os og for Anette. Det er fantastisk, at vi får lov til at give hende den anerkendelse, at hun har udført et vigtigt stykke arbejde i så mange år. Anette har virkeligt fået noget fra hånden over årene og er en meget stabil medarbejder. Hun kommer i alt slags vejr og er glad for jobbet og kollegaerne”, fortæller Dorthe.

Pakkeriet har 18 medarbejdere ansat og varetager pakkeopgaver for en række virksomheder. Det kan fx være pilleæsker, samling og pakning af ledninger, googiebags til events og blodtypekort, der er Anettes favoritopgave. 

Fotograf
JUNO

Vi kneb en lille tåre

På selve dagen for overrækkelsen var alle husets medarbejdere og Anettes familie og bofæller fra botilbuddet Kuben samlet i caféen, hvor der var bobler, saft og wienerbrød og frugt til alle.

Faglig leder, Susi Jacobsen, havde æren af at overrække medaljen.

”Det var et rørende øjeblik, da jeg slog på glasset og sagde til de over 100 fremmødte gæster, at det var en stor ære at overrække Anette medaljen. Og så satte jeg den og den fine sløjfe på hendes trøje. Jeg var ved at græde af glæde og der var andre, der også kneb en tåre. Det var sådan et fint arrangement, hvor Anette var et lysende midtpunkt, der også nok var både genert og nervøs”, genkalder Susi Jacobsen. 

Fotograf
JUNO

Anette fortsætter nok 40 år endnu

Anette fik taler fra to andre borgere, blomster og gaver. Særlig glæde vakte et par sutsko ned smileyer på, da Anette er glad for mønstrede strømper.

Og så var hendes brødre og deres familier kommet fra Jylland og Fyn for at være med.

”Det var særligt dejligt at opleve, at Anette har et fabelagtigt netværk! Hendes to brødre kom med deres børn og børnebørn og deltog i hendes store dag. Vi fejrede alt det, Anette er god til og det viser, at laver man noget, der er sjovt og som man er god til, så bliver man ved. Jeg er sikker på, at Anette er her de næste 40 år!”, smiler Dorthe. 

Anne Pallisgaard Rasmussen

Kommunikationsrådgiver

Socialforvaltningen