Grib jernhesten og deltag i Mangfoldighedsløbet d. 2. juli 2022

Lørdag d. 2. juli 2022 kl. 11.00 får du chancen for at cykle med i Mangfoldighedsløbet på den bilfri enkeltstartrute gennem København i forbindelse med årets Tour de France-start. Løbet er arrangeret af Hverdagsaktivisterne, og alle kan deltage.
Billede
Hverdagsaktivister
Hverdagsaktivister

I forbindelse med starten af årets Tour de France i København fredag d. 1. juli 2022 afholder Københavns Kommune lørdag d. 2.juli kl. 09:00-12:00 byens største, gratis folkecykelløb – Tour de København. Løbet er opdelt i tre mindre løb med hvert sit særlige fokus, og Mangfoldighedsløbet – som Hverdagsaktivisterne fra Socialforvaltningen er arrangør af - er ét af disse.

”Alle os københavnere er forskellige, og det kan enten være på synlig eller usynlig vis. Hverdagsaktivisterne arbejder hver dag for at omfavne de forskelligheder i et mangfoldigt fællesskab. Det er netop dét, som Mangfoldighedsløbet skal være med til at sætte fokus på – at København er en mangfoldig by, og at her selvfølgelig er plads til alle”, siger projektleder for Hverdagsaktivisterne, Camilla Køhler Karlsson.

Mangfoldighedsløbet er for alle, og derfor inviteres borgere med handicap og udsatte og sårbare borgere, foreninger, organisationer, bosteder og alle andre københavnere til at tage del i den gule folkefest i mangfoldighedens navn.

Tilmeld dig løbet og du er sikret en gratis cykel-goodiebag

De første 300 tilmeldte til Mangfoldighedsløbet sikrer sig en goodiebag med en Tour de København t-shirt, en drikkedunk, en mulepose og et cykelflag. De 300 t-shirts vil være i seks forskellige farver for netop at understrege mangfoldigheden.

Tilmeld dig allerede i dag til Mangfoldighedsløbet direkte hos projektleder for Hverdagsaktivisterne Camilla Køhler Karlsson på fe2l@kk.dk. Skriv antal deltagere, navne og dit ønske for t-shirtstørrelse på din tilmeldelse.

Kom og vær’ med til en aktiv formiddag hvor vi sammen hylder byens mangfoldighed!

Samlet program for Tour de København

Kl. 08:00: KlubEtapen skydes i gang

Kl. 09:00: Officiel åbning af Tour de København ved overborgmesteren

Kl. 10:00: Sundheds- og omsorgsborgmesteren skyder senioretapen i gang, hvor især ældre københavnere deltager

Kl. 11:00: socialborgmester Karina Vestergård Madsen skyder Mangfoldighedsløbet i gang. 

Rutens længde

Fra det officielle startområde ved cykelfestivallen FestiVélo i Fælledparken kan man tage hele enkeltstartsruten på alle 13 km., eller man hoppe af og på ruten via de 11 hop on/hop off-punkter langs ruten.