Julemagi på Amagerfælledvej 199

Det var et rørende syn at se så mange af beboerne fra CAS 1, 2 og 3, godt støttet af dygtigt pædagogisk personale, komme ned i caféen og spise flæskesteg, fiskefilet og risalamande som i en klassisk julefrokost. Se her billeder fra en magisk eftermiddag.
Bodil, Susanne og Bjarne er frivillige i cafeen på Amagerfælledvej 199. ”Det føles godt at arrangere julefrokost for borgere med handicap. De lærer nye mennesker at kende. Det er vigtigt i julen at komme ud blandt andre mennesker,” siger Bjarne.
Fotograf
Anne Mette Dræbye
”Det er så fedt, hvordan de bare hygger sig alle sammen. Det skyldes i høj grad, at personalet er så dygtige til at læse, hvad den enkelte borger har brug for hjælp til,” fortæller en glad Admir Muric, der er afdelingsleder i CAS.
Fotograf
Anne Mette Dræbye
Der var buffet med sild, fiskefilet og flæskesteg og så selvfølgelig risalamande til dessert. Her ses medarbejderen Kirstine med beboeren Michael, der var med til festen meget længere, end han normalt plejer ved fælles arrangementer.
Fotograf
Anne Mette Dræbye
Peter Vingaard Salgado er leder af botilbuddene CAS 1, 2 og 3. Han bød gæsterne velkommen og sendte samtidig en særlig tak til cafeens frivillige og åbnede julebuffeten.
Fotograf
Anne Mette Dræbye
Stefan og Torben, der her modtager gaven fra julemanden.
Fotograf
Anne Mette Dræbye
”Det er så dejligt, at beboerne kan få noget fællesskab på tværs af huset og så i ægte julefrokoststil med sildemadder og langbord,” siger medarbejderen Tao, der her sidder sammen med Dan.
Fotograf
Anne Mette Dræbye
Jublen var stor, da Bjarne a.k.a julemanden til tonerne af Jul det’ cool delte chokoladegaver ud til gæsterne.
Fotograf
Anne Mette Dræbye
Der var fyldt godt op ved bordene ved årets fælles julefrokost på Amagerfælledvej. Der dukkede så mange gæster op, at der måtte hentes ekstra stole og borde ind.
Fotograf
Anne Mette Dræbye

Vil du vide mere?

Luna Valgaard Holst

Civilsamfundskoordinator

Socialforvaltningen