Hvem skal modtage Handicapprisen 2021?

Kender du en ildsjæl, forening eller organisation, der gør en usædvanlig stor indsats for mennesker med handicap i København og derfor fortjener Handicapprisen 2021?

13. oktober - 2021

Handicaprådet i Københavns Kommune uddeler hvert år en pris i forbindelse med markeringen af FN´s Internationale Handicapdag den 3. december. Sidste år gik den fornemme pris til Pia Finne fra Borgercenter Handicap. 
 
Hvis du kender den helt rigtige vinder til Handicapprisen 2021, så skriv allerede nu til Handicaprådet og fortæl, hvorfor din kandidat fortjener årets pris. Det kan både være: 
 

  • En privatperson, der har ydet en særlig indsats til gavn for mennesker med handicap i Københavns Kommune. 
  • En borger, der på trods af et eller flere handicap, lever et aktivt liv og bidrager til at hjælpe andre.
  • En privatperson, forening eller organisation, som har skabt forhold, der kan bidrage til at forøge livskvaliteten hos mennesker med handicap.
  • En forretning eller virksomhed i Københavns Kommune, der er indrettet, så den i særlig grad tilgodeser behov hos mennesker med handicap.
  • Ansatte i Københavns Kommune der gennem deres arbejde udviser en særlig interesse, omsorg eller konkret indsats til gavn for mennesker med handicap.

Det vigtigste er, at din kandidat har gjort en forskel for borgere med handicap i Københavns Kommune.

Fristen for indstilling til Handicapprisen 2021 er fredag d. 5. november 2021 - som sendes til Handicaprådets sekretariat på mail: handicapraad@sof.kk.dk