Oplæg, workshops og forældrecaféer

Åben Rådgivning tilbyder en række gratis oplæg, workshops og forældrecaféer for forældre til børn og unge med autisme og andre handicapdiagnoser.

Åbne oplæg

Vi tilbyder en række åbne og gratis oplæg for familier til børn og unge med autisme og andre former for funktionsnedsættelse.  Oplæggene omhandler forskellige temaer hver gang, og vi tilpasser løbende indholdet af oplæggene til det, der efterspørges. Oplæggene bliver som regel afholdt på torsdage fra kl. 15-18. Undervejs vil der være mulighed for at tale med underviserne og de øvrige deltagere.

Der er begrænset plads i mødelokalet. Skriv derfor en sms til oplægsholderen og hør, om der er ledige pladser, som fremgår af hjemmesiden under det enkelte oplæg. Er der ikke flere pladser, har du mulighed for at booke en individuel samtale med en af rådgiverne i Åben Rådgivning.

Workshops

Vi tilbyder af og til workshops for forældre til børn- og unge der har en autismediagnose eller anden handicapdiagnose.

Det er nødvendigt at tilmelde sig disse workshops, så hold øje her på hjemmesiden, hvor vi vil opdatere med datoer og tilmeldingsprocedure. 

Åben forældrecafé

Vi tilbyder forældrecafé den første torsdag hver måned fra kl. 15-17. Her kan forældre til børn og unge med handicap dele erfaringer, bekymringer og få inspiration til, hvordan I kan håndtere udfordringer i hverdagen. Møderne ledes af erfarne familiebehandlere med stor specialpædagogisk viden, bl.a. inden for autismeområdet. 

Møderne bliver annonceret i kalenderen på hjemmesiden her – og man tilmelder sig fra gang til gang.

Kontakt Åben Rådgivning

Åben Rådgivning

Borups Allé 43

2200 København N

Ring til os mandag, tirsdag, onsdag eller fredag mellem kl. 11-13. Her kan du få telefonrådgivning eller aftale en tid til op til tre personlige samtaler.  

 

Personlig samtale efter aftale vil typisk ligge i tidsrummet 8-16 og foregå i Familiehuset på Hans Knudsens Plads 3, 3D eller 3F, 2. sal på Østerbro.

 

Mød op uden aftale: Den første torsdag hver måned kl. 15-17 i Borgercenter Handicap, Borups Allé 43, 2200 København N. Henvend dig i receptionen.