Hans Knudsens Plads (Vinklen)

Bostedet Vinklen Hans Knudsens Plads ligger på Østerbro.

Målgruppen på Vinklen Hans Knudsens Plads er borgere med nedsat kognitiv funktionsevne, autismespektrumforstyrrelser og eventuel psykiatrisk overbygning, fx angst. Målgruppen er i alderen 18-30 år. Der bor borgere, der er kontanthjælpsmodtagere, i ressource- og afklaringsforløb eller under uddannelse. Enkelte borgere har fået tilkendt førtidspension.

Der er 5 medarbejdere ansat, der dækker fra mandag til fredag fra kl. 8.00 til kl. 23.00.  I weekenden er der medarbejdere fra kl. 9.00 - 21.00. Om natten kan borgerne kontakte en nattevagt telefonisk eller visuelt via en skærm på adressen eller en App på egen telefon mellem kl. 23.00 og 7.30. Nattevagten vil også fysisk være på adressen nogle timer om natten.

Der kan være op til 2-3 timer, hvor der ikke er medarbejdere til stede, da de kan være ude med en borger. Borgerne kan altid kontakte medarbejderne på mobiltelefon. Der ringes tilbage, hvis der indtales en besked på svareren med ønske herom.

Kost

Borgerne har hver dag mulighed for at tilmelde sig dagens tre måltider og mulighed for at spise i fællesskab med de øvrige borgere. Dette er med undtagen af torsdag, hvor medarbejderne tager med borgerne i Kulturhuset Pulsen i Larslejsstræde. Mandag, tirsdag, onsdag og fredag leveres der mad fra vores samarbejdspartner i Vordingborggade. Her deltager beboerne i færdiggørelse af maden, borddækning og andre opgaver, som knytter sig til måltidet som en del af deres botræning og arbejde med sociale kompetencer. Borgeren har mulighed for at få støtte og blive guidet i madlavningen af medarbejderne.  

Fysiske rammer

Vinklen Hans Knudsens Plads ligger i en bygning fra 1902 i fire etager. De 12 boliger ligger på øverste etage på 4. sal med adgang til elevator. Der er stor tagterrasse med havemøbler og grillfaciliteter. 11 lejligheder er toværelses lejligheder med eget bad/toilet på 45-50 m2 og 1 bolig er ca. 25 m2 med eget bad/toilet. Lejlighederne ligger på to lange fløje, hvor der i hver ende er et fællesrum med køkken og sofaarrangement, fjernsyn og adgang til computer. I midten af de to fløje ved udgang til tagterrassen er der et fælles rum, hvor der er en sofagruppe og eksotiske planter. På fællesgangen mellem de to fløje er der opstillet billard/bordtennisbord.

Nærområdet

Vinklen Hans Knudsens Plads ligger tæt ved Lyngbymotorvejen og Ryparken Station samt bus 250S. Der er gode indkøbsmuligheder i nærheden og gå afstand til Kildevældsparken og Fælledparken.

Kontakt

Susanne Wolfsberg

Botilbudsleder

Hans Knudsens Plads 3B

2100 København Ø