Stubmøllevej (Vinklen)

Borgerne på Stubmøllevej er unge og ofte på kontanthjælp. Den pædagogiske praksis fokuserer på afklaring ift. borgernes beskæftigelse, fx afklaringsforløb, STU (særlig tilrettelagt uddannelse) samt den fremtidige boform.

Der er 5 ansatte. Medarbejderdækning er på hverdage, at der minimum er én vagt fra kl. 7.30 til kl. 22. Der kan være tidspunkter på op til 3-4 timer, hvor der ikke er medarbejdere til stede, da de kan være ude med en borger.

Borgerne kan altid kontakte medarbejderne på mobiltelefon. Der ringes tilbage, hvis der indtales en besked på svareren med ønske herom. I weekenden er der medarbejdere fra kl. 12-22. Om natten kan borgerne kontakte en nattevagt telefonisk eller visuelt via en skærm på adressen eller en App på borgerens egen telefon mellem kl. 23.00 og 7.30. Nattevagten vil også være fysisk til stede på adressen nogle timer om natten.

Kost

Borgerne sørger selv for morgenmad og frokost og tilbydes aftensmad alle dage undtagen tirsdag og torsdag, hvor medarbejderne, efter aftale med borgerne, tager med i Kulturhuset Pulsen i Larslejsstræde.

Fysiske rammer

Ejendommen er på fire etager fra 1949 og er ikke handicapvenlig ift. fysiske handicap som fx kørestol. Det er 17 værelser på 12 – 25 m2 fordelt på fire etager. Borgerne har adgang til eget køleskab og et lille kolonialskab på fællesarealer. Der er toilet og bad på gangen, som deles af to til fem borgere. 

I stueplan er der et fælleskøkken og et fællesrum, og på 3. sal er der et fælles køkken alrum og medarbejderkontor. I kælderen er der indrettet cykelrum, fælles vaske- og tørre rum og to større kælderrum med bl.a. bordtennisbord og udgang til lille gårdmiljø med grillfaciliteter.

Nærområdet

Stubmøllevej ligger i Sydhavnen i gåafstand til S-togstation Sjælør, bus 4A og bus 14. Der er gode indkøbsmuligheder i området. Botilbuddet ligger tæt på Valby Parken.  

Kontakt

Susanne Wolfsberg

Botilbudsleder

Stubmøllevej 13

2450 København SV