Kulturhuset Pulsen

Vi er et fritids- og netværkstilbud for københavnske borgere over 18 år med autismespektrumforstyrrelser (ASF) og udviklingshæmning. For at komme i Pulsen skal du være fyldt 18 år og bo i Københavns kommune.

I Pulsen arbejder vi med inklusion, relationsopbygning og netværksdannelse for den enkelte gæst i huset. Kulturhuset Pulsen tilbyder en bred vifte af forskellige aktiviteter, kurser, foredrag og andre arrangementer. 

I Pulsen tilbyder vi desuden fællesspisning i caféen hver dag kl. 18.00. Maden er lavet i vores eget køkken og med flest mulige økologiske råvarer. 

Prisen er 40 kroner for et måltid. 

Beliggenhed
Kulturhuset Pulsen har til huse i en smuk gammel præstebolig ved Skt. Petri kirken i hjertet af det gamle Latinerkvarter i København. Det betyder, at vi er centralt placeret lige midt imellem Nørreport station og Rådhuspladsen.
Vores adresse er Larslejsstræde 2, 1451 København K.

Kom og mød os!

Aktiviteter i Pulsen
Pulsen tilbyder fællesskabende aktiviteter og arrangementer på alle ugens dage. Hver borgergruppe har faste dage i Pulsen, hvilket du kan læse mere om længere nede på siden. Det er muligt at deltage på et hold eller en aktivitet, hvor vi har skrevet at alle borgere kan deltage også selvom den ligger på en dag, hvor den normale borgergruppe ikke kan komme i Pulsen. 

Du kan som borger tilmelde dig alle aktiviteter som vi udbyder via vores IBG-app. Den giver dig et let og hurtigt overblik over hvilke aktiviteter og hold vi har, samt mulighed for tilmelding til fællesspisning i Pulsen café. Hvis du vil oprettes i systemet, så skal du bare sige til, så hjælper vi dig med det tekniske.

Aktiviteter i Pulsen

I Pulsen kan du blandt andet opleve følgende aktiviteter:
E-sport, Dungeons & Dragons, Madlavning, Manga, Yoga, Temafester (Halloween, COS-play og Heavy Metal) samt en lang række andre aktiviteter og arrangementer.

Vil du vide mere om Pulsen?

Overvejer du, om Pulsen er et godt tilbud til dig? Du er meget velkommen til at besøge os og få en rundvisning samt en snak om Pulsen som tilbud til dig.

Hvis du ønsker en rundvisning, så skal du ringe til os eller sende en SMS, så vi kan aftale, hvornår du kommer på besøg.

Åbningsdage og åbningstider

Pulsen er åben for borgere med autismespektrumforstyrrelser (ASF) på følgende dage:

Mandag fra klokken 14:00 - 20:30

Torsdag-fredag fra klokken 14:00 - 21:30

Pulsen holder åbent for borgere med udviklingshæmninger på følgende dage:

Tirsdag-onsdag fra klokken 14:00-21:30

Vi holder lukket i weekenden.

Ofte stillede spørgsmål

Vis alle

Hvad er Pulsen?

Kulturhuset Pulsen er et aktivitets- og netværkstilbud for borgere bosiddende i Københavns kommune over 18 år med autismespektrumforstyrrelser (ASF) eller udviklingshæmning.

Er Pulsen på Facebook?

Ja, du kan finde Kulturhuset Pulsens Facebook side her https://www.facebook.com/KulturhusetPulsen

Vi er også på Instagram: https://www.instagram.com/kulturhusetpulsen/

Er Pulsen et gratis tilbud?

Ja Pulsen er et gratis tilbud, men det koster penge at spise med i caféen, og der kan være egenbetaling på ture eller rejser.

Hvad er IBG?

IBG er den app vores gæster bruger i huset til at tilmelde sig mad og aktiviteter. Spørg en fra personalet i Pulsen og vi vil hjælpe dig med at blive oprettet. 

Jeg ser billeder af brugere på Facebook. Vil jeg blive spurgt, inden jeg evt. bliver fotograferet?

Ja du vil altid blive spurgt af personalet om du vil være med på billeder taget i huset. Alle billeder vi bruger på vores sociale medier bliver først lagt op ved mundtlig samtykke af gæsterne på billedet. 

Hvor ligger Pulsen?

Pulsen ligger på adressen Larslejsstræde 2, 1451 København K.
Det er omtrent lige mellem Nørreport station og Rådhuspladsen. 

Hvordan ser Pulsen ud?

Pulsen ligger i en gammel præstebolig og du kan genkende indgangen på en stor grøn port. Til højre for porten er en dørtelefon med skriften Kulturhuset Pulsen. Ring på og vent på at blive lukket ind af en medarbejder.

Du kan få et lille indblik i, hvordan her ser ud, og hvor vi ligger i denne video: https://csbb.kk.dk/sites/csbb.kk.dk/files/pulsone%202%200_2.mp4

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

Kulturhuset Pulsen

Larslejsstræde 2

1451 København K