Værkstedsmedarbejder i Kunst og Håndværk

Kunst og håndværk er et beskæftigelsestilbud med tre kreative værksteder til dig, der har en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse og er i alderen 18 år og opefter.

Beskæftigelsestilbuddet Kunst og håndværk består af tre værksteder i Sundby Væksthus på Amager. I væveværkstedet, syværkstedet eller projektværkstedet har du mulighed for at fordybe dig med kreative opgaver i et værksteds- og arbejdsfællesskab og udvikle dine kompetencer. De færdige produkter sættes til salg i vores butik.
Læs mere om de tre værksteder og dagligdagen her. 

Hverdagen i Kunst og håndværk  

Væveværkstedet

På væveværkstedet væver vi materialer til viskestykker, karklude, kludetæpper mm. til interne og eksterne kunder. Borgerne skal derfor være interesserede i at dygtiggøre sig i vævning og have interessere i at arbejde med at væve på bestilling og efter eget design. Målet er, at borgerne udvikler og vedligeholder deres kompetencer i vævning, så de kan væve givne opgaver.  

Syværkstedet

På syværkstedet laver vi bestillingsopgaver for interne og eksterne kunder. Borgerne skal derfor være interessere i at lære at sy på en symaskine og dygtiggøre sig i syning. Målet er, at borgerne udvikler og vedligeholder deres kompetencer i syning, så de kan så de udføre de givne opgaver. 

Projektværkstedet

På projektværkstedet arbejder vi med forskellige tekstilprojekter. Vi har bl.a. haft et  filteprojekt, et upcyklings-projekt og senest et broderiprojekt. Borgerne skal væres interesserede i at samarbejde om spændende tekstilprojekter. Målet er, at borgerne udvikler og vedligeholder deres kompetencer indenfor tekstil. 

Borgermøde en gang om måneden

En gang om måneden holder vi borgermøde på tværs af de tre værksteder. Her taler vi om borgernes ønsker til aktiviteter, arbejdsopgaver, arbejdsliv og giver ris og ros. På mødet støttes op om selv- og medbestemmelse.

Kontakt

Lone Krarup Erichsen

Daglig leder

Radisevej 2, st. tv.

2300 København S