Københavns Kommunes logo

Kunst og håndværk

Et dagtilbud for voksne med nedsat fysisk eller psykisk funktionsniveau. Tilbuddet er et aktivitets- og ulønnet arbejdstilbud. Syv fagpersoner og ca. 60 borgere er fast tilknyttet tilbuddet, som ligger i Sundby Væksthus på Amager.

Dette dagtilbud er for voksne borgere med nedsat psykisk og/eller fysisk funktionsniveau. Vi har både beskæftigelses- og aktivitetstilbud, og vi har et hav af forskellige aktiviteter og arrangementer. Det giver dig mulighed for at prøve dig selv af på forskellige måder.

Længere nede på siden kan du se et overblik over de mange forskellige ting, vi laver, og som du kan være med til.
Derudover tager vi gerne på fx fisketure eller musikfestival, og vi holder mange fester i løbet af året fx fastelavnsfest, påskefrokost, efterårsfest, halloweenfest og julefrokost.

Åbningstider
Tilbuddet holder åbent:

 • Mandag - torsdag fra klokken 07:45-15:00
 • Fredag fra klokken 07:45-13:00

Læs mere om vores aktiviteter

Vis alle

Arbejde

Vi laver mange forskellige ting, og vi tilrettelægger løbende nye lærings- og beskæftigelsesforløb efter behov og interesser. Hos os kan du blandt andet være med på følgende hold:

Konferencehold
Vi udfører forskellige arbejdsopgaver i forbindelse med udlejning af konference- og selskabslokaler i Sundby Væksthus.

Udbringning af sandwich
Vi bringer frokostsandwich ud til forskellige virksomheder. Det gør vi sammen i mindre grupper, som kører i bil rundt til kunderne.

Pakkeri
Vi har forskellige opgaver med pakning af flyers og foldere fra diverse velgørenhedsorganisationer.

Hushold og servicehold
Vi har forskellige praktiske opgaver:

 • Vi vander blomster inde og ud.
 • Vi fylder og tømmer opvaskemaskine.
 • Vi vasker og tørrer tøj. 

Bilservice
Bilserviceholdets primære opgave er at vedligeholde og rengøre vores busser.

 • Vi vasker, polerer og støvsuger busser.
 • Vi tjekker olie, vand og sprinklervæske samt skifter dæk m.m.
 • Det er også holdets opgave at køre på genbrugspladsen med affald eller i supermarkedet med flasker. Af og til er der også tid til en lille hyggelig køretur. 

Byliv

Vi tager på mange slags ture rundt i København. Enten i vores egen bus eller med offentlig transport. Det kan fx være ture til:

 • Tivoli
 • Bakken
 • bowlingcenter
 • museer
 • stranden 
 • zoo
 • Den blå planet.

Vi tager også på hjemmebesøg hos hinanden. Af og til tager vi på lange ture ud af byen. Fx har vi besøgt Kronborg, Stevns havn og Røsnæs fyr.

Udeliv

På udeliv arbejder vi året rundt med målrettede læringsforløb. Her kan du blive bedre til havearbejde, til at lave mad over bål og meget andet.

Her skal der saves brænde, tændes bål, bages brød, snittes grøntsager og røres i gryderne. Når alt er færdigt, nyder vi maden sammen.

Vi tager på udflugter i naturen f.eks. i skoven på stranden og ikke mindst en tur ud på Amager Fælled.  Vi ser på planter, dyr, fugle og samler ting, som vi kan tage med hjem og undersøge nærmere eller lave kreative ting af.

Andre gange arbejder vi med projekter, hvor vi istandsætter havemøbler eller vedligeholder vores have.  

Kultur og medie

Musik
På musikholdet er der mulighed for at spille på forskellige slaginstrumenter og synge. Vi vægter samspillet højt, men der er også mulighed for at være solist. Vi optræder en gang om året til julemarkedet i Sundby Væksthus.

Biograf
TV-stuen forvandler vi til Biograf, hvor brugerne er med til at vælge dagens film. Filmholdet ønsker primært at se danske film. Et par gange om året ser vi film i en biograf ude i byen. Efter at have set filmen, snakker vi om dens indhold, og de indtryk vi hver især har fået.

Computer
Har du lyst til at prøve kræfter med mulighederne på computer og tablets, så tilbyder vi computere med touch-screen og IPads, og personalet støtter og vejleder i mange slags spil og programmer. 

Kreativt design

Filmproduktion
Af og til laver vi små film om livet på Koloritten. De kan være både være almindelige film eller tegne- og dukkefilm.

Kreativt værksted
På kreaholdet har vi et inspirerende miljø, hvor vi hygger os og arbejder med mange forskellige materialer. Vi maler, tegner, klipper, klistrer, strikker, broderer, syr og meget andet.  Alle kan komme med ideer, til hvad vi skal arbejde med. Nogle af vores færdige produkter sælges i caféen og på julemarkedet i Sundby Væksthus. På holdet lægger vi stor vægt på det sociale samvær, og at alle er med til at hjælpe hinanden. Du skal ikke kunne noget specielt for at deltage. 

Kontakt

Lone Krarup Erichsen

Daglig leder

Radisevej 2, st. tv.

2300 København S