Københavns Kommunes logo

Lærings- og beskæftigelsestilbud på Brønshøjvej

Brønshøjvej tilbyder en bred vifte af lærings- og beskæftigelsestilbud til voksne borgere med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse.

Omgivet af en grøn have og tæt på bylivet ligger Brønshøjvej. På Brønshøjvej tilbyder vi en bred vifte af lærings- og beskæftigelsestilbud, hvor du får mulighed for at prøve dig selv af på forskellige måder. Der er også mulighed for at komme i beskæftigelse via vores samarbejde med eksterne virksomheder. 

Bus nr. 10 og 2A går lige til døren, så det er let at komme hertil.

Åbningstider
Tilbuddet holder åbent alle hverdage fra kl. 8.00 til kl. 15.00 og har et eftermiddagstilbud fra kl. 15.00 til kl. 17.00.

Meningsfuld beskæftigelse
På Brønshøjvej arbejder vi aktivt på at udvikle den enkeltes sociale og faglige kompetencer. Borgerne skal kunne se og mærke deres egen udvikling, og derfor arbejder vi med CV`er til borgerne for at synliggøre og dokumentere dette.

Vi opfordrer og motiverer borgeren til at tage ansvar og løse arbejdsopgaver til gavn for egen udvikling samt fællesskabet. Og vi arbejder målrettet på at tilbyde borgerne meningsfuld beskæftigelse på baggrund af borgernes kompetencer, evner og interesser.

Støtte og vejledning
For at fremme borgerinddragelsen og en følelse af ejerskab, har vi månedlige stormøder og daglige morgenmøder, hvor vi taler om vores aktiviteter, det daglige liv og trivslen på Brønshøjvej.

Vi holder også årlige individuelle udviklingssamtaler.

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

Vibeke Jessen

Leder af Brønshøjvej

Brønshøjvej 17D

2720  Vanløse