Københavns Kommunes logo

Værkstederne på Løvstikkevej

Et beskæftigelsestilbud til borgere i alderen fra 18 år og opefter, som har nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, og som ønsker at beskæftige sig med daglige service- og arbejdsopgaver, kreative aktiviteter, fysisk udfoldelse samt samvær og fællesskab.

I Værkstederne på Løvstikkevej arbejder vi inden for mange forskellige områder, så der er både noget for dig, der vil bruge dine hænder til krea-projekter og dig, der vil gøre noget godt for naturen og miljøet.

Længere nede på siden kan du læse mere om de forskellige områder og faste arbejdsopgaver, vi varetager.

Vi deltager desuden også på idrætsdage, musikfestival, naturdage med mere. Vi arbejder med mange forskellige lærings- og samværsaktiviteter og lytter til brugernes interesser og ønsker.

Åbningstider
Værkstederne har åbent alle hverdag fra klokken 08:00 til 15:00

Læs mere om de forskellige muligheder nedenfor

Vis alle

Kreativgruppen

Produktion og læring 
I Kreativgruppen kan du arbejde med kreative opgaver inden for udsmykning, tegning og håndarbejde. Vi strikker og syer produkter til salg. Vi arbejder med læring og produktion indenfor korssting, filtning og strik. 

Service
Vi har daglige og ugentlige serviceopgaver i gruppen og på Løvstikkens fællesområder.  Det er rengøring, opfyldning af engangsprodukter og på lager. Desuden vasker og ruller vi duge i forbindelse med udlejning af konferencelokaler i Sundby Væksthus.

Sundhedsfremmende aktiviteter
Du kan deltage i svømning ugentligt og deltage i sundhedsfremme, der er et forløb i samarbejde med Specialfysioterapien på Sundby Væksthus. Vi har en motionscykel, som du også kan bruge.

Støtte og struktur
I Kreativgruppen vil vi gerne gøre det synligt for dig, hvad du har lært, kan og hvad du bidrager med til i arbejdsfællesskabet.
Dagen begynder med morgenmøde for at danne overblik over dagens opgaver. Dagsprogrammet visualiseres med Boardmaker-billeder som kan skabe overskuelighed og tryghed. Hvis du har behov, så kan vi understøtte kommunikationen med Tegn til Tale, 
Vi har et ugentligt borgermøde, hvor der er fokus på forudsigelighed, mål, arbejdsidentitet og fællesskab. Vi arbejder med accept af vores forskellighed, hvor alle gør sig umage med at være positive overfor hinanden og have fokus på, hvad vi hver især bidrager med.

Natur og servicegruppen

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskelligartede arbejdsopgaver - fx i Miljøbilen eller produktion af grønsager. Om sommeren sælger vi grøntsagerne i Sundby Væksthus, mens vi om vinteren sælger boller. Vi tager også på en del udflugter ud i naturen.

Miljøbilen
Miljøbilen indsamler papir og miljøskrald hos forskellige tilbud. Derefter fjerner vi klips, makulerer papir og sorterer miljøskrald på Amager Ressourcecenter. Vi bringer også medicin ud til vores egne borgere. 

Udbringning af medicin
Hver uge henter og bringer vi medicinkasser ud for Apoteket til de bosteder, der er naboer til Løvstikken.

Afhentning af fortroligt papir
Vi servicerer de omkringliggende kontorer og afdelinger med afhentning af fortroligt papir. Vi sorterer papiret, fjerner papirklips og makulerer papiret. En proces med opgaver til alle.

Havearbejde
Vi arbejder i Sundby Væksthus` have, hvor vi luger ukrudt, slår græs og klipper buske. Vi producerer også grøntsager i drivhuset.

Bowling
En eftermiddag om ugen bowler vi i salen, hvor alle kan deltage

Støtte og struktur
I Natur og Servicegruppen bruger vi dagligt Boardmaker i kommunikationen. Hver morgen og eftermiddag gennemgår vi i fællesskab dagens opgaver, som er illustreret på en tavle med Boardmakerbilleder. Tavlen er med til at give overblik og struktur i dagligdagen og alle er aktive i forhold til at planlægge dagen.

Vi har fokus på medindflydelse, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov for beskæftigelse. Det er med til at skabe en indholdsrig hverdag for dig med relevante arbejdsopgaver og læringsforløb.   

Vigør-gruppen

I Vigør-gruppen arbejder vi projektorienteret med udgangspunkt i beskæftigelse og læring. Projekterne planlægges med udgangspunkt i gruppen som helhed og med øje for dit funktionsniveau. Vi har fokus på at skabe et arbejdsfællesskab, som indeholder meningsfuld beskæftigelse og læring, hvor alle aktivt tager ejerskab, og dermed er med til at udvikle og udnytte eget potentiale.

Støtte og struktur
Gruppen arbejder ud fra et fast ugeprogram, hvor der hver dag er faste opgaver og aktiviteter. Dagsprogrammet visualiseres med Boardmaker-billeder, og hver morgen gennemgår vi i fællesskab dagens indhold, så alle har et overblik over, hvad der skal foregå. Dette skaber tryghed og forudsigelighed i hverdagen.

Beskæftigelse og læring
Gruppens beskæftigelse og læringsforløb indeholder aktiviteter både inde og ude. Flere af disse tilrettes med udgangspunkt i højtiderne og årstidernes skifte, hvor relevante opgaver udføres i forhold til dette. Andre aktiviteter og opgaver udføres fast hele året.

Øvrigt arbejde

Vi tilrettelægger løbende nye lærings- og beskæftigelsesforløb efter behov og interesser. For tiden har vi fx borgere, som beskæftiger sig med udbringning af sandwich, bilservice eller deltager på konferenceholdet.  

Udbringning af sandwich
Vi bringer frokostsandwich ud til forskellige virksomheder. Det gør vi sammen i mindre grupper, som kører i bil rundt til kunderne.

Bilservice
Bilserviceholdets primære opgave er at vedligeholde og rengøre vores busser. Vi vasker, polerer og støvsuger dem. Vi tjekker olie, vand og sprinklervæske samt skifter dæk m.m.

Konferencehold
Vi vasker og ruller duge i forbindelse med udlejning af konference- og selskabslokaler i Sundby Væksthus.

Sport og bevægelse

Sundhedsfremmende aktiviteter
Du kan deltage i sundhedsfremme, der er et forløb i samarbejde med fysioterapien på Sundby Væksthus.

Svømning
Alle grupper på Løvstikken tilbyder svømning. På svømmeholdet har vi en rolig atmosfære. Vi laver smidighedsøvelser, boldspil, dykning og udspring i vandet. Kan du ikke svømme, men er glad for vand, kan du alligevel deltage. Så finder vi på noget, netop til dig

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

Lone Krarup Erichsen

Lone Krarup Erichsen

Daglig leder

Løvstikkevej 68

2300 København S
Krea-gruppen

Krea-gruppen

Hvis du er nysgerrig på mere, så er du velkommen til at ringe til os.

Natur og servicegruppen

Natur og servicegruppen

Du er velkommen til at kontakte os på telefonen, hvis du vil vide mere.

Vigør-gruppen

Vigør-gruppen

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du er blevet nysgerrig efter at høre mere om os og hvad vi laver.