Din Rådgivning

Din Rådgivning er et gratis, åbent og anonymt tilbud til dig, der bor i Københavns Kommune, er 18-65 år, og har en autismediagnose eller anden diagnose/funktionsnedsættelse.

Din Rådgivning er et tilbud i Huset for tidlige forebyggende indsatser i Borgercenter Handicap - for Københavnere mellem 18-65 med autisme eller anden diagnose/funktionsnedsættelse. 

Vi tilbyder personlig pædagogisk rådgivning til dig, om de problemstillinger, der relaterer sig til dét at håndtere en diagnose i dit ungdoms-  eller voksenliv.

Det er ikke nødvendigt at være tilknyttet Borgercenter Handicap eller at have en sagsbehandler. Eneste forudsætning for at bruge Din Rådgivning i Huset for tidlige forebyggende indsatser er, at du selv ønsker at være med til at finde nye handlemuligheder og strategier til de aktuelle problemstillinger.

I Din Rådgivning taler vi med dig om de udfordringer, du oplever og finder de gode løsninger sammen med dig - uden lange ventetider. 

Din Rådgivning kunne være noget for dig, hvis du

  • Har svært ved sociale sammenhænge,
  • Har du brug for viden om din diagnose/selvindsigt
  • Sparring til konkrete problemstillinger
  • Hjælp til svære sociale relationer
  • Har brug for strategier til at håndtere stress

Vi kan

  • Tilbyde telefonisk rådgivning eller rådgivning ved personligt fremmøde 
  • Tilbyde individuelle samtaler op til 3 gange efter aftale 
  • Gratis temaeftermiddage

Med jævne mellemrum afholder vi gratis temaeftermiddage om fx autisme. Temaeftermiddagene varer som oftest to timer og foregår i vores lokaler i vores lokaler på Suhmsgade 4 og du kan følge med via Teams, hvis holdet er fyldt op, eller hvis du foretrækker at deltage digitalt.

Kontakt Din Rådgivning

Din Rådgivning

Du kan ringe til os på nummeret 33 17 12 14 mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 11-13. Her kan du få telefonrådgivning eller aftale tid til en personlig samtale 

 

Ved personligt fremmøde uden tidsbestilling om torsdagen fra kl. 15-17 i vores lokaler på Suhmsgade 4, 3.sal, 1125 Kbh. K.

Vær opmærksom på, at lokalerne ligger på 3. sal, og at der ikke er elevator i bygningen.