Ungerådgivning

For dig, der er ung og har behov for vejledning.

Ungerådgivningen er et gratis, åbent og anonymt tilbud til børn og unge med en autismediagnose eller anden diagnose i alderen 0-23 år i København. Her kan du få rådgivning om alt det, der er svært. 

Du behøver ikke at bestille en tid, og du kan komme og gå, som du vil. Vi registrerer dig ikke nogen steder, og du bestemmer selv, om du vil oplyse dit navn. Det, vi taler om, bliver mellem os, og du har mulighed for at tale om alt - også det der er svært. Der er ikke noget, der er for pinligt, ligegyldigt eller for mærkeligt til at tale om.

Måske kender du til at

  • have svært ved at skabe kontakt til andre på din alder
  • have konflikter med dine forældre og søskende
  • have vanskeligt ved at komme af sted i skole
  • føle dig anderledes
  • føle dig alene
  • have vanskeligt ved at holde styr på dine følelser

Måske ligger dine udfordringer et helt andet sted. Uanset om dine problematikker betyder meget eller kun lidt i din hverdag, så tager vi dig alvorligt og giver os tid til at lytte til dig. Her handler det nemlig om, hvordan du har det. Vi kan ikke hjælpe dig med at sagsbehandle, træffe afgørelser eller bevilge, men vi kan finde nye muligheder sammen med dig, som kan hjælpe dig videre.

Sådan kontakter du Åben Rådgivning

Åben Rådgivning

Telefonisk på nummeret 33 17 88 50 mandag, tirsdag, onsdag, fredag kl. 11-13. Her kan du få telefonrådgivning eller aftale en tid til personlig samtale.  

 

Personlig samtale efter aftale vil typisk ligge i tidsrummet 9 -16 og foregå i Familiehuset på Hans Knudsens Plads 3, 3D eller 3F, 2. sal på Østerbro.

 

Mød op uden aftale: Den første torsdag hver måned kl. 15-17 i Borgercenter Handicap, Borups Allé 43, 2200 København N. Henvend dig i receptionen