Job eller praktik i Center for Børn med Handicap

Har du lyst til at arbejde med børn inden for specialområdet? I Center for Børn med Handicap har vi fire døgninstitutioner og en aflastningsenhed. Vores institutioner er tilbud til børn og unge mellem 3 og 23 år med varierende udfordringer.

Vi består af fire døgninstitutioner samt en aflastningsenhed. Vores institutioner er for børn og unge med funktionsnedsættelser, som har brug for hjælp og støtte i hverdagen. Hver institution har sin målgruppe, hvilket du kan læse mere om på Tilbudsportalen eller på vores center-side. Der er links til begge dele længere nede på denne side.

Vi skal gøre en positiv forskel

"Jeg har været sygeplejerske i 25 år – men jeg har aldrig før været i et job, hvor jeg oplever at kunne gøre så stor en forskel”, fortæller Marlene, som er vores sundhedsfaglige konsulent. Hun bliver bakket op af sygeplejerske, Emil, som fortæller, at en god dag for ham netop er, "når jeg føler, jeg gør en forskel". Du kan høre mere om, hvordan Emil er med til at gøre en forskel i videoen nedenfor.

I Center for Børn med Handicap er visionen, at børn og unge med tilknytning til centret skal have et godt børne- og ungeliv. Det mener vi, de har ret til, og det er derfor vores fornemmeste opgave at sikre, at de får det. Vi skaber gode børne- og ungeliv gennem den daglige støtte og relation mellem barn og voksen, gennem vores høje faglighed og særlige fokusområder i arbejdet og ved at skabe skønne, uforglemmelige eventyr for børnene, så de også får lov til at være børn.

Hvis du vil høre mere om, hvem vi er, hvad vi gør eller vil høre, hvordan du kan være med til at skabe gode børne- og ungeliv, så læs mere herunder, eller kontakt os.

Hør om Emils arbejde i Center for Børn med Handicap

Video Url

Læs mere om os

Her kan du læse mere om Center for Børn med Handicap, vores målgrupper og vores institutioner

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

Eva Lyby

Eva Lyby

Udviklingskonsulent

I tvivl om hvem du skal have fat i? Jeg hjælper dig videre

Hvis du er i tvivl om, hvem i centret, du skal have kontakt til, så kan du ringe til mig, og så hjælper jeg dig videre.

Mette Svendsen

Mette Svendsen

Socialfaglig konsulent

Spørg mig om praktikforløb

Hvis du vil høre mere om at være i praktik i CBH eller har spørgsmål vedrørende et kommende praktikforløb, så tag fat i mig.

Madeline Robdrup Heltberg

Madeline Robdrup Heltberg

Kommunikationsmedarbejder

Har du tekniske problemer?

Det er mig, der redigerer hjemmesiden, så tag fat i mig, hvis du har spørgsmål til vores hjemmeside, eller hvis du er stødt på en fejl her på siden.