Rentemestervej

Rentemestervej er et botilbud til voksne borgere med udviklingshæmning. Der er plads til 24 borgere i alderen 22-68.

Fælles for borgerne på Rentemestervej er, at de har behov for en hverdag, der er struktureret og forudsigelig. Vi lægger derfor stor vægt på en fast og genkendelig struktur, og vi arbejder med selv- og medbestemmelse i forhold til den enkelte beboers formåen.

Vi lægger derudover stor vægt på at støtte det sociale samvær mellem beboerne, og er sammen med dem i fællesrummene for at støtte sociale spilleregler og undgå konflikter. 

Hverdagen på Rentemestervej

Om dagen tager borgerne på arbejde eller på dagtilbud. Man har en ugentlig hjemmedag, hvor man kan vaske tøj og ordne lejlighed. Når borgerne kommer hjem fra arbejde eller dagtilbud, har vi en lille hyggestund med kaffe i fællesstuen. Her snakker vi om dagens oplevelser og har fokus på, at alle borgere kommer godt hjem og lander efter dagens aktiviteter.

Herefter er der daglige gøremål såsom madlavning, borddækning og oprydning. I løbet af aftenen bliver der hygget med kaffe, spil, musik, tv og snak. Borgerne har også mulighed for at gå og cykle ture i nærområdet.

Kosten er sund og varieret, og der er mulighed for individuelle tilpasninger, ligesom borgerne har indflydelse på menuen.

Lejlighederne

Rentemestervej har i alt 24 boliger fordelt på fire etager med elevator. Boligerne er 2-værelses lejligheder med et lille tekøkken i stuen, soveværelse og eget badeværelse. På to af etagerne er der fælles køkken med spiseplads og på de to andre etager er der fælles opholds- og tv-stue. Til hver etage er der en møbleret overdækket terrasse, og der findes desuden en stor tagterrasse på 5. sal samt en gårdhave, som alle borgere kan benytte sig af.

Lokalområdet

Rentemestervej ligger i Københavns nordvestkvarter. Vi har derfor både byliv og parker i nærmiljøet, som borgerne bruger flittigt.
 

Kontakt

Rentemestervej

Rentemestervej

Rentemestervej 40B

2400 København NV

Afdelingstelefoner

  • 24 97 49 60
  • 24 97 49 66

Afdelingsleder Heidi Schou

Afdelingsleder Heidi Schou

Tilbudsleder Jacob Christensen

Tilbudsleder Jacob Christensen