Bliv Hverdagsaktivist

Hos Hverdagsaktivisterne er der plads til dig, hvad enten du har et handicap, en diagnose, psykiske udfordringer, og til dig, som bare gerne vil det mangfoldige fællesskab.
Fotograf
Hverdagsaktivisterne

Som Hverdagsaktivist er du frivillig på den måde, som giver mest mening for dig, og som passer ind i dit liv. Her skal du ikke passe ind i fællesskabet, det er fællesskabet der skal passe rundt omkring dig. Derfor tilbyder vi mange muligheder for at finde det helt rette match for dig.

Du kan være frivillig som del af en større gruppe, som hjælper til, når byens store som små events bliver afholdt.

Du kan også blive fast frivillig hos en forening eller frivillig besøgsven til ældre på plejehjem. I opstartsfasen vil du få en mentor tilknyttet, som sikrer, at du føler dig tryg og på sikker grund i dit nye job som frivillig.

Vi tilbyder samtidig frivillige fællesskaber på københavnske bosteder, hvor frivillige arrangerer aktiviteter, samvær og hyggelige stunder for beboerne.

Fællesskab betyder alt!

Som frivillig Hverdagsaktivist får du mange nye, sjove og spændende oplevelser i din fritid. Du giver lidt af din tid gratis væk og får i bytte lov til at gøre en forskel for andre mennesker.

Hverdagsaktivisterne vægter sammenholdet og fællesskabet højt. Derfor afholder vi et årligt teambuilding arrangement for alle frivillige Hverdagsaktivister.

Derudover afholder vi flere forskellige sociale arrangementer såsom julefrokost og sommerfest. I 2022 fik vi en gratis kuttertur af Børnenes Lystfiskerakademi, og en ny er stillet i udsigt for 2023.

Som frivillig Hverdagsaktivist bliver du tilbudt en årlig FUS-Samtale (Frivillig Udviklingssamtale). FUS-samtalen fokuserer på dine drømme, ønsker og behov for opgaver og jobs som frivillig.

Hvem kan blive frivillig?

Det kan alle!

Vi er nu 200 frivillige Hverdagsaktivister, hvoraf 70% har et handicap, enten en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse.

Det er et krav, at du er fyldt 18 år og har en personlig ansvars- og ulykkesforsikring.

Vil du være Hverdagsaktivist?

Vi tilbyder alle en indledende samtale med en projektmedarbejder, som vil fortælle dig mere om Hverdagsaktivisterne, og de muligheder du har for at blive frivillig.

Vi glæder os til at høre fra dig!