Løvstikkevej 66

Løvstikkevej 66 er et botilbud til voksne og ældre borgere med udviklingshæmning. Der er plads til 36 voksne beboere på Løvstikkevej.

Vi er et socialt tilbud, og vi elsker at lave arrangementer og finde grunde til at fejre begivenheder i hverdagen. Vi tror på, at det skal være sjovt både at bo og arbejde på Løvstikkevej, og derfor tager vi tit på udflugter eller arrangerer store beboerfester eller kulturelle arrangementer hjemme på matriklen. Vi har således haft besøg fra operaen og balletten, holdt Sankthansfest med live band og cirkus, fejret sølvbryllup for et beboerpar med mere. Snobrød i sansehaven, bowling på gangene og bioaftener med danske klassikere er desuden tilbagevendende succeser her i huset.

Løvstikkevej 66 er nabo til botilbuddene Albatros og Nordlys. De tre tilbud har samme tilbudsleder og afdelingslederne indgår i et ledernetværk, som sikrer faglig sparring og vidensdeling. Vi har generelt et tæt samarbejde og godt naboskab, som vi dyrker flittigt gennem sociale aktiviteter på tværs af de t tre tilbud.

Vi tror på, at et liv fyldt med sjov, leg, dans og hjertevarme er et godt liv for vores beboere, og vi tror på, at dette smitter af på vores medarbejdere, som mærker den livsglæde, der strømmer fra Løvstikkevej 66.

En af de måder, vi er sociale i hverdagen på, er gennem måltiderne. Vi har køkken og spisestue på hver etage og har den holdning, at maden skal være et hyggeligt og naturligt samlingspunkt. Derfor er der ved måltiderne altid pænt dækkede borde, og maden anrettes og serveres, så den er indbydende for borgerne, som desuden er med til at bestemme, hvad der skal på menuen.
 

Lejlighederne

På Løvstikkevej 66 bor borgerne i egne lejligheder. En lejlighed består af et værelse, et stort badeværelse og et lille tekøkken. Vi har flere fællesrum på hver etage, som er indrettet meget hjemligt så de er indbydende for beboere og besøgende. Der er køkken og spisestue på hver etage, og borgerne spiser sammen. Vi gør meget ud af måltidet, og at borgerne får økologisk, varieret og lækker kost. 

Lokalområdet

Løvstikkevej 66 er et moderne botilbud i tre etager på Amager. Vi er nabo til Væksthuset, sansestien og Botilbuddet Albatros og Nordlys, så der er et godt socialt miljø, og vi har stor glæde af de forskellige fælles faciliteter, der findes her, såsom caféer og svømmehal samt motions- og sansestien, som ligger lige i nærheden. Borgerne tager desuden meget rundt i lokalområdet, som for eksempel Amagerbrogade, hvor de kan shoppe og nyde bylivet. Andre holder mere af at holde sig til matriklens sansehave, som giver ro og afslapning i hverdagen. 

Pårørendesamarbejde

På Løvstikkevej har vi et ønske om, at pårørende oplever sig inkluderet og inviteret indenfor til hver en tid.

På Løvstikkevej ser vi de pårørende som en vigtig ressource for at sikre den bedste støtte af borgeren. Derfor har vi et åbent hus, hvor pårørende, venner og andre i borgers netværk altid er velkomne til at komme på besøg, og vi inviterer også indenfor til særlige begivenheder som fx fællesspisninger og sommerfester.

Det er desuden altid muligt at aftale et møde med en medarbejder eller leder på Løvstikkevej, hvis man som pårørende har spørgsmål, brug for sparring eller af anden grund behov for at snakke med en af vores dygtige medarbejdere.

Pårørenderåd og pårørendeinvolvering

På Løvstikkevej forsøger vi at involvere de pårørende, så man fortsat er en aktiv del af borgerens liv. Derfor har vi også beboer- og pårørenderåd, som mødes minimum en gang om året. I rådet sidder både pårørende og beboere fra tilbuddet, og det er deltagerne selv, som bestemmer hvilke punkter, der skal diskuteres ved møderne.

Det er også pårørende- og beboerrådet der kan beslutte, om tilbuddet skal sende nyhedsbreve til de pårørende, og hvilke fælles arrangementer, året skal byde på.

Det er borgeren, der bestemmer niveauet af involvering

Det er vigtigt for os på Løvstikkevej, at de pårørende føler sig tilpas inddragede i livet på tilbuddet og trygge i, at vi gør det bedste for borgeren. Derfor inviteres pårørende som udgangspunkt også med til årlige samarbejdsmøder.

Da vi arbejder med voksne borgere, er det vigtigt for os, at vi værner om deres privatliv, sørger for at deres rettigheder bliver overholdt og generelt følger deres ønsker og behov så langt hen ad vejen som muligt. Det er derfor også borger selv, der bestemmer, hvor involveret den enkelte pårørende skal være. Langt det meste af tiden kan vi finde en god balance, hvor pårørendes behov og borgers behov bliver mødt, men det kan ske, at vi må skuffe enkelte pårørende, da vi altid sætter borger og borgers ønsker først.

Løvstikkevej 66's målgruppe

Løvstikkevej 66 er en almen ældrebolig/-handicapvenlig bolig, ABL, efter §105 stk. 2

Tilsynsrapport for Løvstikkevej 2023

Kontakt

Botilbuddet Løvstikkevej 66

Botilbuddet Løvstikkevej 66

Løvstikkevej 66

2300 København S

Afdelingstelefoner

  • Stuen: 33 17 17 73 / 29 43 21 82
  • 1 sal: 33 17 17 75 / 29 43 21 79
  • 2. sal: 33 17 17 77 / 29 43 21 77     
  • Nattevagt: 33 17 17 79

Mathias Gisiger Degenkolv

Mathias Gisiger Degenkolv

Afdelingsleder

Randi Bay Ilskov

Randi Bay Ilskov

Afdelingsleder

Ronnie Jack Gryberg

Ronnie Jack Gryberg

Afdelingsleder

Wivi Rosenkilde

Wivi Rosenkilde

Botilbudsleder